Mainos
Julkaistu
Merellinen kastike sopii vaikkapa Ruis-Kaurapastalle tai Sydän Makaronille.
noin 4:lle
- 2 rkl rypsiöljyä
- 4-6 valkosipulinkynttä
- n. 15 cm purjosipulia renkaina
- 1 pss wok-pakastevihanneksia (250 g)
- 400 g lohifileetä isohkoina paloina tai suikaleina
- 1-2 dl aurinkokuivattua tomaattia viipaleina
- 200 g katkarapuja ja/tai simpukoita
- 2½ dl ruokakermaa
- 1 tl sitruunapippurirouhetta
- n. 1 tl suolaa
- 150 g sitruunasulatejuustoa tai -tuorejuustoa
Lisäksi
- Myllyn Paras Ruis-Kaurapastaa
- tai Keltainen Sydän Makaronia
Valmistusohje
Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pakastevihannekset, lohifileepalat, ja anna kypsyä 5-10 min. Lisää loput ainekset ja anna kuumentua, kunnes juusto sulaa kastikkeeseen. Lisää suolaa sen mukaan, onko muissa raaka-aineissa suolaa. Tarkista mieleinen maku. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras pastan kanssa.
VINKKI: Mikäli et pidä katkaravuista tai simpukoista, voit käyttää n. 600 g lohta.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka