Testasimme parsaherkun, jota on hankala tyriä – yhtä helppoa kuin tähtitorttujen tekeminen

brie-parsataskut
Makuja-toimitus testasi brie-pastataskut, eikä tarjoilulautaselle jäänyt murustakaan. MTV Uutiset

Jos kaipaat simppeliä alkuruokaa tai nopeaa ja helppoa suolaista tarjottavaa, kokeile brie-parsataskuja, joiden valmistus sujuu vähemmänkin kokeneelta kotikokilta.

Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili maaliskuun lopussa Huomenta Suomessa neuvomassa reseptejä helppoihin keväisiin annoksiin.

Yksi resepteistä oli brie-parsataskut, jotka maistuvat yhtä hyvältä kuin kuulostavat. Mehevä lehtitaikina, maukas parsa ja suussa sulava brie-juusto ovat täydellinen yhdistelmä, joka toimii niin alkuruokana kuin näppäränä suolaisena tarjottavana kevään juhlissa.

Mikä parasta, jos tähtitorttujen askartelu on tuttua, parsataskut eivät tuota minkäänlaista ongelmaa. 

Katso myös: Näin syntyy huippukokkien kevätbrunssi! Ota ohjeet talteen

Näin syntyy huippukokkien kevätbrunssi! Ota ohjeet talteen 8:52
Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi kokkasivat keväistä brunssiruokaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.