Edullinen lisuke grilliruoille! Testaa Kari Aihisen hittisalaatti

hampurilainen burgeri coleslaw
Coleslaw on täydellinen lisukesalaatti, joka sopii grilliruokien kylkeen tai vaikka hampurilaisen väliin. Shutterstock

Suosittu coleslaw-salaatti sopii myös vapun ruokapöytään.

Vinkkasimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla helppoja ruokavaihtoehtoja vappupiknikille. Näiden joukossa oli muun muassa vappupiknikin pelastava helppo pastasalaatti. 

Vappumunkkejakaan ei kannata unohtaa! Rasvakäryn voi välttää, jos vappumunkit valmistaa tänä vuonna airfryerilla Liisan ohjeen mukaan. 

Vapun hittiohje on Kari Aihisen coleslaw

Yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen suosituimmista vappuohjeista on myös Kari Aihisen helppo kaalisalaatti eli coleslaw. Aihinen valmisti tätä hitiksi noussutta kaalisalaattia aikoinaan MTV:n Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Majoneesipohjainen coleslaw sopii mainiosti esimerkiksi erilaisten grilliherkkujen lisukkeeksi. Vappuna sitä voi sujauttaa vaikka myös erilaisten hampurilaisten tai hodareiden väliin.

Coleslaw on mainio lisukesalaatti vappupiknikille. Muista kuitenkin pitää huolta kylmäketjusta, äläkä esimerkiksi jätä salaattia auringonvaloon pitkäksi aikaa. 

Nappaa suosittu ohje: Kari Aihisen coleslaw

Katso myös: Tämä coleslaw valmistuu sen sijaan ilman majoneesia! Katso Kapen toinen salaattiohje

Kari Aihisen fenkolislaw 4:02
Kari Aihisen fenkolislaw valmistetaan ilman majoneesia.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!