Pipsan tattaripuuro ja mustikkasmoothie

Herkullinen tattaripuuro maistuu vaikkapa aamupalaksi.

Tattaripuuro

  • 1 rkl voita
  • 2 dl kokonaista tattaria
  • 1 l täysmaitoa
  • 3 rkl mantelirouhetta
  • Ripaus suolaa
  • 1 rkl hunajaa

Mustikkasmoothie

  • 1 dl mustikoita
  • 1 banaani
  • 2 tl kurpitsansiemeniä
  • 2 dl vettä tai muuta nestettä

Valmistusohje

Laita uuni lämpimään 100 asteeseen. Voitele uunivuoka voilla. Kaada vuokaan tattaria ja maitoa. Lisää mantelirouhetta, ripaus suolaa ja hunaja. Kypsennä uunissa noin 7 tuntia.

Puuro kypsyy 200-asteisessa uunissa noin tunnissa.

Sekoita smoothien aineksia tehosekoittimessa, kunnes seos on rakenteeltaan tasaista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja