Negroni
Julkaistu
Kuuluisa aperitiivi Milanossa ja maailmalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Campari
- Cinzano Rosso
- Gin
- Jäätä
- Appelsiinisiivu
Valmistusohje
Mittaa lyhyeen lasiin paljon jäitä, sitten 1 osa Camparia, 1 osa Cinzano Rosso vermuttia ja 1 osa giniä. Koristele appelsiinisiivulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan