Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef Suomi: Savustetut raitajuuret, Sininen joukkue

Julkaistu 12.03.2024 20:00

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kuudennessa jaksossa kilpailijoiden tuli valmistaa pieniä sormisyötäviä kello viiden teetarjoiluun.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 3 raitajuurta
  • Sokeria
  • Suolaa
  • Voita paistamiseen
  • Savua

Appelsiini-vinaigrette

  • ½ appelsiinin mehu
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 tl sokeria.

Valmistusohje

Viipaloi raitajuuret ohueksi ja paista voissa kypsäksi. Karamellisoi sokerilla. Laita kulhoon ja savusta. Tee appelsiini-vinaigrette sekoittamalla ainekset ja sekoita raitajuuret joukkoon.

APPELSIINI FRAICHE: Sekoita ainekset keskenään.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Rosolli, Martinan reseptiMasterChef Suomi: Turunlinnan pehtoorin perinnerosolli muinaisilta ajoilta, Sannan reseptiMasterChef: Marjaisa hillo appelsiinitwistillä, Martinan reseptiMasterChef: Puurolisuke Appelsiinitähdet, Sabina reseptiMasterChef VIP: Vietnamilaisittain maustetut jauhelihapasteijat – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Kanansiipiä, sokerimaissia ja tulistakastiketta – Vikin resepti
MasterChef-reseptitMasterChefAlkuruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti