Martini Caruso
Julkaistu
Kuuluisan napolilaisen tenorin, Enrico Caruson, mukaan nimetty coctail on varsinainen party-petojen juoma!
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 hengelle
- 4cl giniä
- 3cl kuivaa vermuttia
- pirskaus minttukermalikööriä
- 4 mintunlehteä
Valmistusohje
- Sekoita gini, kuiva vermutti, likööri ja vähän jäitä martinisekoittimessa.
- Kaada juoma neljään hyvin jäähdytetettyyn coctail-lasiin
- Koristele mintunlehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa