Martini Caruso

Kuuluisan napolilaisen tenorin, Enrico Caruson, mukaan nimetty coctail on varsinainen party-petojen juoma!

4 hengelle

  • 4cl giniä
  • 3cl kuivaa vermuttia
  • pirskaus minttukermalikööriä
  • 4 mintunlehteä

Valmistusohje

- Sekoita gini, kuiva vermutti, likööri ja vähän jäitä martinisekoittimessa.

- Kaada juoma neljään hyvin jäähdytetettyyn coctail-lasiin

- Koristele mintunlehdillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!