Kuorrutetut vappumunkit
Julkaistu
Helpot munkit syntyvät käden käänteessä valmiista pakastepullataikinasta. Kuorutus ja koristeet kruunaavat munkit.
Ainekset
- 1 pkt pakastepullataikinaa
Paistamiseen
- Kookosrasvaa tai rypsiöljyä
Kuorrutus
- 1 dl appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
- 2 dl tomusokeria
- koristeita oman mielen mukaan
Valmistusohje
Sulata taikina leivinpaperin päällä ja leikkaa haluamaasi muotoon. Paista kuumassa kookosrasvassa tai rypsiöljyssä kauniin ruskeaksi.
Anna jäähtyä. Kuorruta ja koristele haluamallasi tavalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa