Mainos
Mainos

27.1.2014. Makuja-osiossa vierailtiin Karita Tykän keittiössä. Kokeile Karitan herkullisia kahvisuklaatryffeleitä!

Ainekset (15 kpl)

  • 2 dl pekaanipähkinöitä
  • 8–10 tuoreita tai pienessä vesimäärässä liotettuja kuivattuja taateleita (kivettömiä)
  • 4–5 rkl raakakaakaojauhetta
  • ½ tl jauhettua vaniljaa
  • 2–3 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa (ei välttämätön)
  • yhden Nespresso Rosabaya-kahvikapselin kahvijauhe (voit laittaa myös vähemmän)
  • kuorrutukseen kookosrouhetta

Valmistusohje

* Rouhi pekaanipähkinät monitoimikoneessa.

* Lisää taatelit ja sekoita. Jos käytät kuivattuja taateleita, voit tarvittaessa lisätä mukaan hiukan taateleiden liotusvettä.

* Lisää loput raaka-aineet ja sekoita hyvin.

* Pyörittele taikinasta palloja ja kierittele ne kookosrouheessa.

* Laita tryffelit laakealle astialle ja siirrä ne hetkeksi jääkaappiin.

Kahvisuklaatryffelit säilyvät jääkaapissa noin viikon ja pakastimessa useamman viikon.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.