Kahvisuklaatryffelit

27.1.2014. Makuja-osiossa vierailtiin Karita Tykän keittiössä. Kokeile Karitan herkullisia kahvisuklaatryffeleitä!

Ainekset (15 kpl)

  • 2 dl pekaanipähkinöitä
  • 8–10 tuoreita tai pienessä vesimäärässä liotettuja kuivattuja taateleita (kivettömiä)
  • 4–5 rkl raakakaakaojauhetta
  • ½ tl jauhettua vaniljaa
  • 2–3 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa (ei välttämätön)
  • yhden Nespresso Rosabaya-kahvikapselin kahvijauhe (voit laittaa myös vähemmän)
  • kuorrutukseen kookosrouhetta

Valmistusohje

* Rouhi pekaanipähkinät monitoimikoneessa.

* Lisää taatelit ja sekoita. Jos käytät kuivattuja taateleita, voit tarvittaessa lisätä mukaan hiukan taateleiden liotusvettä.

* Lisää loput raaka-aineet ja sekoita hyvin.

* Pyörittele taikinasta palloja ja kierittele ne kookosrouheessa.

* Laita tryffelit laakealle astialle ja siirrä ne hetkeksi jääkaappiin.

Kahvisuklaatryffelit säilyvät jääkaapissa noin viikon ja pakastimessa useamman viikon.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja