Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kahvisuklaatryffelit

Julkaistu 27.01.2014 07:58

27.1.2014. Makuja-osiossa vierailtiin Karita Tykän keittiössä. Kokeile Karitan herkullisia kahvisuklaatryffeleitä!

Ainekset (15 kpl)

  • 2 dl pekaanipähkinöitä
  • 8–10 tuoreita tai pienessä vesimäärässä liotettuja kuivattuja taateleita (kivettömiä)
  • 4–5 rkl raakakaakaojauhetta
  • ½ tl jauhettua vaniljaa
  • 2–3 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa (ei välttämätön)
  • yhden Nespresso Rosabaya-kahvikapselin kahvijauhe (voit laittaa myös vähemmän)
  • kuorrutukseen kookosrouhetta

Valmistusohje

* Rouhi pekaanipähkinät monitoimikoneessa.

* Lisää taatelit ja sekoita. Jos käytät kuivattuja taateleita, voit tarvittaessa lisätä mukaan hiukan taateleiden liotusvettä.

* Lisää loput raaka-aineet ja sekoita hyvin.

* Pyörittele taikinasta palloja ja kierittele ne kookosrouheessa.

* Laita tryffelit laakealle astialle ja siirrä ne hetkeksi jääkaappiin.

Kahvisuklaatryffelit säilyvät jääkaapissa noin viikon ja pakastimessa useamman viikon.

Lisää aiheesta:

Jaakko Halmetojan raakasuklaaSuklaamousseJoulukuulatSuklaatryffelitSuklaasydänmuffinitKaurapallot aikuiseen makuun
SuklaakonvehditMakujaJouluYstävänpäiväPikkujoulutHuomenta SuomiAjankohtaistaBrunssiLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Suklaakonvehdit
  • 04.12.202012:55
    Pikkujoulut

    Itse tehty After Eight -suklaa: Helppo ja nopea resepti

  • 18.02.201300:00
    Makeiset

    Karppaajan suklaakonvehdit

  • 14.10.201513:33
    Makeiset

    Jaakko Halmetojan raakasuklaa

  • 27.01.201407:58
    Makuja

    Kahvisuklaatryffelit

  • 19.12.201313:42
    Kananmunaton

    Marianne-valkosuklaatryffelit