Joulu-porter

Yksinkertaisimmat asiat ovat usein maukkaimpia. Kokeile limen ja portterin yhdistelmää. Portteri on englantilaista, vahvaa ja makeaa olutta. Portteria on valmistettu 1700-luvulta alkaen.

1 lasilliseen

  • ¼ lasillinen limemehua
  • 2 dl portteria (porter-olutta)

Valmistusohje

1. Täytä korkea lasi ¼ korkeudelta limemehulla, täytä lasi portterilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!