Yksinkertaisimmat asiat ovat usein maukkaimpia. Kokeile limen ja portterin yhdistelmää. Portteri on englantilaista, vahvaa ja makeaa olutta. Portteria on valmistettu 1700-luvulta alkaen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
1 lasilliseen
- ¼ lasillinen limemehua
- 2 dl portteria (porter-olutta)
Valmistusohje
1. Täytä korkea lasi ¼ korkeudelta limemehulla, täytä lasi portterilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.