Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jaakko Halmetojan raakasuklaa

Julkaistu 14.10.2015 13:33

Jaakko Halmetojan reseptillä valmistat herkullista raakasuklaata yllättävän nopeasti.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

20 konvehtia a 10g / kpl

  • 125g kaakaovoita
  • 4 rkl kookospalmusokeria (tai 2 rkl kotimaista hunajaa)
  • 5 rkl raakakaakaojauhetta
  • 3 rkl lucuma-jauhetta
  • 2 rkl maca-jauhetta
  • Ripaus laadukasta suolaa (raffinoimaton merisuola tmv.)
  • Mausteita maun mukaan (vanilja, kaneli, chili, murskatut pähkinät jne.)

Valmistusohje

Pilko kaakaovoi pieneksi ja lisää se lasiseen tai metalliseen kulhoon. Nosta kulho hellalle kuumaan vesihauteeseen (kattilan päälle tai kellumaan varovasti veteen). Sulata kaakaovoi juoksevaksi, ja lisää loput raaka-aineet sekoittaen massa tasaiseksi lusikkaa tai vispilää hyödyntäen. Kaada massa sopiviin suklaamuotteihin tai lautaselle ja pakasta 15–60 min. Nauti suklaasta leveän hymyn kera.

Lisää aiheesta:

SuklaamousseSuklaakonvehditJoulukuulatSuklaatryffelitSuklaasydänmuffinitMutakakku
MakeisetSuklaakonvehditKananmunatonPäivän reseptiBrunssiJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Makeiset
  • 09.12.201506:58
    Päivän resepti

    Hellapoliisin kermanekut

  • 18.02.201300:00
    Suklaakonvehdit

    Karppaajan suklaakonvehdit

  • 27.02.201408:28
    Sami Granroth

    Karpalo-valkosuklaafudge

  • 14.10.201513:33
    Suklaakonvehdit

    Jaakko Halmetojan raakasuklaa

  • 18.02.201300:00
    Joulu

    Rocky Road suklaaherkku