Kesäjuomaksi voit valmistaa raikkaan ja kuohkean kylmän juoman. Tämä riittää jo itsessään tarjottavaksi vaikkapa yllätysvieraalle.
2 annosta
- 250 g mansikoita
- 350 g vesimelonia
- 3 dl kivennäisvettä tai sitruunalimonadia
- 2-3 rkl hunajaa
- vaniljajauhetta maun mukaan
- muutama oksa minttua
Valmistusohje
Laita mansikat tehosekoittimeen.
Kuori vesimeloni ja paloittele hedelmä tehosekoittimeen.
Lisää kivennäisvesi tai sitruunalimonadi, hunaja, vaniljajauhe ja minttu.
Pyöräytä kuohkeaksi juomaksi.
Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.