Cappuccino
Täällä pohjoisessa cappuccino juodaan yleensä aterian päätteeksi. Italiassa ei moista voisi kuvitellakaan, sillä cappuccino kuuluu aamiaiselle. Tarjoa cappuccino suuresta ja laakeasta kupista. Ripottele maitovaahdon pinnalle hieman kaakaojauhetta, kanelia tai kardemummaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 annos
- ½ dl vastakeitettyä espressoa
- ½ dl vatkattua kuumaa maitoa
- ½ dl vaahdotettua maitoa
- kaakaojauhetta
Valmistusohje
1. Sekoita espresso ja maito suuressa, laakeassa kupissa.
2. Kruunaa juoma maitovaahdolla ja ripottele pinnalle kaakaojauhetta esimerkiksi teesihdin läpi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka