Cappuccino

Täällä pohjoisessa cappuccino juodaan yleensä aterian päätteeksi. Italiassa ei moista voisi kuvitellakaan, sillä cappuccino kuuluu aamiaiselle. Tarjoa cappuccino suuresta ja laakeasta kupista. Ripottele maitovaahdon pinnalle hieman kaakaojauhetta, kanelia tai kardemummaa.

1 annos

  • ½ dl vastakeitettyä espressoa
  • ½ dl vatkattua kuumaa maitoa
  • ½ dl vaahdotettua maitoa
  • kaakaojauhetta

Valmistusohje

1. Sekoita espresso ja maito suuressa, laakeassa kupissa.

2. Kruunaa juoma maitovaahdolla ja ripottele pinnalle kaakaojauhetta esimerkiksi teesihdin läpi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!