Café Bénédictine

Ranskalainen, klassinen kahvijuoma. Tämä maistuu ihanalta takan äärellä tai hiihtoretken jälkeen.

Yhdelle

  • 3 cl Bénédictine-likööriä
  • 2 dl vahvaa, kuumaa kahvia
  • 1 tl fariinisokeria
  • 3 rkl kevyesti vatkattua kermaa

Valmistusohje

1. Valmista kahvi. Laita likööri lasiin ja kaada päälle kahvi.

2. Sekoita joukkoon sokeri. Pidä lusikkaa lasissa ja valuta löysä kermavaahto lusikan takakupua pitkin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja