Café Bénédictine
Julkaistu
Ranskalainen, klassinen kahvijuoma. Tämä maistuu ihanalta takan äärellä tai hiihtoretken jälkeen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Yhdelle
- 3 cl Bénédictine-likööriä
- 2 dl vahvaa, kuumaa kahvia
- 1 tl fariinisokeria
- 3 rkl kevyesti vatkattua kermaa
Valmistusohje
1. Valmista kahvi. Laita likööri lasiin ja kaada päälle kahvi.
2. Sekoita joukkoon sokeri. Pidä lusikkaa lasissa ja valuta löysä kermavaahto lusikan takakupua pitkin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Taivaallinen omenahillo