Café Bénédictine
Julkaistu
Ranskalainen, klassinen kahvijuoma. Tämä maistuu ihanalta takan äärellä tai hiihtoretken jälkeen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Yhdelle
- 3 cl Bénédictine-likööriä
- 2 dl vahvaa, kuumaa kahvia
- 1 tl fariinisokeria
- 3 rkl kevyesti vatkattua kermaa
Valmistusohje
1. Valmista kahvi. Laita likööri lasiin ja kaada päälle kahvi.
2. Sekoita joukkoon sokeri. Pidä lusikkaa lasissa ja valuta löysä kermavaahto lusikan takakupua pitkin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti