Café au lait
Ranskalaisten ehdoton suosikkijuoma aamiaisella on café au lait, eli suomalaisittain maitokahvi. Oikeaoppisesti café au lait tarjotaan suuresta, korvattomasta ja kulhomaisesta kupista. On makuasia, lisätäänkö kahviin sokeria vai ei.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 annos
- 1½ dl vahvaa kahvia
- ½ dl kuumaa maitoa
Valmistusohje
1. Valmista kahvi ja kuumenna maito.
2. Sekoita suuressa kupissa tai kulhossa. Voit ripotella kahvin päälle kaakaojauhetta, kardemummaa tai kanelia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa