Café au lait

Ranskalaisten ehdoton suosikkijuoma aamiaisella on café au lait, eli suomalaisittain maitokahvi. Oikeaoppisesti café au lait tarjotaan suuresta, korvattomasta ja kulhomaisesta kupista. On makuasia, lisätäänkö kahviin sokeria vai ei.

1 annos

  • 1½ dl vahvaa kahvia
  • ½ dl kuumaa maitoa

Valmistusohje

1. Valmista kahvi ja kuumenna maito.

2. Sekoita suuressa kupissa tai kulhossa. Voit ripotella kahvin päälle kaakaojauhetta, kardemummaa tai kanelia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!