Kuuma kaakao on kylmien iltojen pelastus, josta saa tuunattua entistä herkullisempaa helpon vinkin avulla.
Klassinen kuuma kaakao muuttuu entistä makeammaksi makuelämykseksi vain yhden raaka-aineen avulla. Ota tämä resepti kokeiluun!
TIESITKÖ? Maapähkinävoi on myös erinomainen, proteiinipitoinen lisä esimerkiksi välipaloihin – vaikkapa hedelmän tai voileipäkeksin kera.
Lisää kaakaoon maapähkinävoita
Amerikkalaisten suosima maapähkinävoi on monikäyttöinen raaka-aine, joka maustaa kaakaota aivan uudella tavalla. Jo pieni määrä herkullista tahnaa tuo kaakaoon lisää makeutta – ja aavistuksen makeutta tasapainottavaa suolaisuutta.
Entistä herkullisempi kaakao
1 annos
kupillinen kuumaa kaakaota
1 rkl maapähkinävoita
Valmista kuuma kaakao. Lisää kuuman juoman joukkoon maapähkinävoi. Anna voin sulaa. Herkuttele!
Lähde: Pure Wow
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.