Yllättävä ainesosa tekee kaakaosta entistä parempaa – kokeile itse!
Kuuma kaakao on kylmien iltojen pelastus, josta saa tuunattua entistä herkullisempaa helpon vinkin avulla.
Klassinen kuuma kaakao muuttuu entistä makeammaksi makuelämykseksi vain yhden raaka-aineen avulla. Ota tämä resepti kokeiluun!
TIESITKÖ? Maapähkinävoi on myös erinomainen, proteiinipitoinen lisä esimerkiksi välipaloihin – vaikkapa hedelmän tai voileipäkeksin kera.
Lisää kaakaoon maapähkinävoita
Amerikkalaisten suosima maapähkinävoi on monikäyttöinen raaka-aine, joka maustaa kaakaota aivan uudella tavalla. Jo pieni määrä herkullista tahnaa tuo kaakaoon lisää makeutta – ja aavistuksen makeutta tasapainottavaa suolaisuutta.
Entistä herkullisempi kaakao
1 annos
kupillinen kuumaa kaakaota
1 rkl maapähkinävoita
Valmista kuuma kaakao. Lisää kuuman juoman joukkoon maapähkinävoi. Anna voin sulaa. Herkuttele!
Lähde: Pure Wow
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa