Yllättävä ainesosa tekee kaakaosta entistä parempaa – kokeile itse!

Kaakao
Vain yksi raaka-aine tekee kaakaosta entistä herkullisempaa. Alena Ozerova COLOURBOX

Kuuma kaakao on kylmien iltojen pelastus, josta saa tuunattua entistä herkullisempaa helpon vinkin avulla.

Klassinen kuuma kaakao muuttuu entistä makeammaksi makuelämykseksi vain yhden raaka-aineen avulla. Ota tämä resepti kokeiluun!

TIESITKÖ? Maapähkinävoi on myös erinomainen, proteiinipitoinen lisä esimerkiksi välipaloihin – vaikkapa hedelmän tai voileipäkeksin kera.

Lisää kaakaoon maapähkinävoita

Amerikkalaisten suosima maapähkinävoi on monikäyttöinen raaka-aine, joka maustaa kaakaota aivan uudella tavalla. Jo pieni määrä herkullista tahnaa tuo kaakaoon lisää makeutta – ja aavistuksen makeutta tasapainottavaa suolaisuutta.

Entistä herkullisempi kaakao

1 annos

kupillinen kuumaa kaakaota
1 rkl maapähkinävoita

Valmista kuuma kaakao. Lisää kuuman juoman joukkoon maapähkinävoi. Anna voin sulaa. Herkuttele!

Lähde: Pure Wow


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!