Vuoden puhutuimman keksin valmistus lopetetaan – ihmiset surevat: "Toivottavasti tulee vielä takaisin"
Vuoden 2017 puhutuimman keksiuutuuden, Jaffa Vihreät kuulat -keksien valmistus lopetetaan toistaiseksi.
Aivan kuten Jaffa-keksitkin, myös muut uutuusherkut jakavat mielipiteitä. Katso videolta toimituksen arviot suklaauutuudesta.
Viimeinen erä Jaffa Vihreät kuulat -keksejä toimitetaan Fazerin keksitehtaalta Vantaalta huhtikuun lopussa, viikolla 16. Sen jälkeen niitä on saatavilla kaupoista niin kauan kuin keksipaketteja riittää.
1,4 miljoonaa pakkausta kahdeksassa kuukaudessa
Suomalaiset innostuivat klassikkokarkin makuisista kekseistä noin vuosi sitten, kun alun perin jouluksi markkinoille suunniteltu uutuus livahti koko kansan tietoisuuteen turkulaisen ruokakaupan Facebook-päivityksen myötä.
Fazer toi jo kesäksi myyntiin rajoitetun erän himottuja keksejä, ja kyseiselle marmeladille epätyypillisestä ajankohdasta huolimatta keksit savuttivat nopeasti suuren suosion.
Jaffa Vihreät kuulat -keksejä on ostettu viimeisten kahdeksan kuukauden aikana lähes 1 400 000 kuluttajapakkausta.
Uutuuskeksit kauppojen hyllyille toukokuussa
Vaikka vihreiden kuulien makuiset keksit ovat olleet suosittuja, nyt niiden on aika tehdä tilaa keksihyllyssä seuraavalle uutuudelle, Jaffa Pihlajalle, joka on jo ehtinyt herättämään hurjaa kiinnostusta kuluttajien keskuudessa.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Pihlaja-uutuudet paljastuivat samalla tapaa kuin edeltäjänsä; vahingossa. Yleisö pääsi uutuuskeksin jäljille ruokakaupan verkkosivustolle livahtaneen inhimillisen vahingon myötä.
Jaffa-keksiuutuus Jaffa Pihlaja saapuu kauppoihin toukokuussa 2018.
Lähde: Fazer
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti