VIDEO: Uskomattomalla keksinnöllä omena kuoritaan sekunnissa

Omena
Omenan kuoriminen onnistuu sekunnissa. Shutterstock

Omenoiden kuoriminen ei tavallisesti ole kovin nopeaa puuhaa, mutta tuoreella YouTube-videolla selviää, kuinka omenan kuoriminen onnistuu sekunnissa.

Syksyn kynnyksellä omenat alkavat kypsyä ja niiden kuoriminen voi aiheuttaa päänvaivaa. Kun apuna on akkuporakone ja kuorimaveitsi, onnistuu omenan kuoriminen huikean nopeasti.

Videolla omena kiinnitetään akkuporakoneen terän kärkeen ja pora laitetaan käyntiin. Samalla toisella kädellä kuorimaveitsi asetetaan liukumaan omenan pintaa pitkin. Alle sekunnissa omena on kuorittu.

Katso videolta, kuinka akkuporakoneen ja kuorimaveitsen yhdistelmä osoittautuu huikean nopeaksi keinoksi hankkiutua eroon omenan kuorista!

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse täysversio sivun alalaidasta.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.