Varo vanhaa graavilohta! Tuote vedetty myynnistä

Graavilohi
Apetit Kala

Graavisuolattua kirjolohifilettä vedetään pois myynnistä.

Apetit Kala Oy ilmoittaa vetäneensä myynnistä erän tuotetta graavisuolattu kirjolohifilee, 150 g. Tuote on laadultaan moitteeton, mutta pakkaukseen on merkitty virheellisesti liian pitkä säilyvyysaika. Tuote ei säily hyvälaatuisena pakkaukseen merkittyyn viimeiseen käyttöpäivään saakka.

Takaisinveto koskee erää, jonka viimeinen käyttöpäivä -merkintä on 31.12.2015. Merkinnän olisi pitänyt olla 31.12.2014, mihin asti tuote on ollut käyttökelpoinen.

Kyseinen erä on ollut myynnissä 20.12.2014 - 9.1.2015 K- ja S-ryhmän kaupoissa. Tuote on poistettu myymälöistä 9.1.2015.

Kuluttajat voivat palauttaa 31.12.2015 päiväyksellä olevan tuotteen kauppaan, josta ovat sen ostaneet tai ottaa yhteyttä Apetit kuluttajapalveluun.

Lähde: Evira

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja