Välikohtaus McDonald'sissa: Tytär hyökkäsi äitinsä kimppuun juustohampurilaisella – sinappia, ketsuppia ja kyyneleitä

Kuvituskuva: McDonald's. Lehtikuva

39-vuotias tytär hyökkäsi äitinsä kimppuun McDonald’sin juustohampurilaisella. Tytärtä ei ole sen koommin tavoitettu.

McDonald’sin työntekijät joutuivat kutsumaan poliisit Indianapolisin paikalliseen pikaruokaravintolaan sunnuntai aamupäivällä erikoisen välikohtauksen vuoksi. Kahden naisen raportoitiin käyvän sanaharkkaa ja pian selvisi kyseessä olevan äidin ja tyttären välinen kiista. Noin 60-vuotias äiti oli ilmoittanut autoa ajaessaan 39-vuotiaalle tyttärelleen, ettei tämä enää voisi asua kotona. Tämän jälkeen tytär oli alkanut huutaa, joten äiti päätti pysähtyä McDonald’sin autokaistalle.

Tilanne eskaloitui

Pian tilanne eskaloitui, kimmastunut tytär huusi törkeyksiä äidilleen, otti haukun juustohampurilaisestaan, jonka jälkeen läimäisi sen päin äitinsä naamaa.

Poliisiraportin mukaan äidin kasvot turposivat lyönnin vuoksi ja hän sai ketsuppia ja sinappia paidalleen. Lisäksi auton sisätiloihin lensi suolakurkkuja, ketsuppia ja sinappia. Äiti järkyttyi tapauksesta kyyneliin.

Poliisi etsii parhaillaan tytärtä, joka pakeni paikalta toisen auton kyydissä.

Lähde: Mirror

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!