Uskomatonta, mutta totta – tämä pastakikka puolittaa valmistusajan!
Keitätkö pastan aina kattilassa? Yllättäen pastan keittoaika puolittuu, kun kattilan heittää hiiteen, ja sen tilalle valitsee paistinpannun!
Tänään vietetään kansainvälistä pastapäivää, mutta kärsimättömimmät meistä inhoavat pastan keittämistä, koska ison vesipadallisen kiehumista saa odotella hyvän tovin. Veden kiehuminen ja pastan valmistus nopeutuvat huomattavasti yllättävän kikan avulla: valmista pasta kattilan sijasta paistinpannussa!
Laakean muodon ansiosta vesi kiehahtaa paljon nopeammin kuin korkeassa kattilassa. Lisäksi pastat mahtuvat pannulle saman tien lappeeltaan, etkä joudu partioimaan pastapadan vieressä tökkien pastoja alemmas pataan.
Katso videolta, miten vinkki toimii käytännössä!
Lähde: Allt Om Mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka