Usko tai älä: 14-vuotias tienaa yli tuhat euroa illassa syömällä!

aasialainen, ruoka, mies
Maksaisitko sinä siitä ilosta, että katsoisit, kun joku syö? Shutterstock

Etelä-Koreassa katsellaan internetin välityksellä, kun ihmiset syövät.

'Mukbang', toisten ihmisten syömisen katsominen netissä, on kasvava trendi Etelä-Koreassa. Homma on helppoa: Sinun tarvitsee vain istua web-kameran edessä ja jutella ihmisille syöden samalla hurjia määriä ruokaa – joskus hyvin äänekkäästi.

Tuhannet ihmiset Etelä-Koreassa katselevat, kun muun muassa 14-vuotias BJ Patoo ahmii ruokaansa. Teinin syömistä katselevat lähinnä muut teinit ja nuoret aikuiset. Patoo tienaa hyvät rahat vatsaansa täyttämällä, sillä hän voi tienata jopa 1330 euroa illassa.

Moni yhdistää mukbang-trendin suosion siihen, että yhä useampi eteläkorealainen asuu yksin. Toisten mielestä se on tapa tyydyttää omat mieliteot syömättä itse.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.