TOP 5: Maailman paras krapulalääke ja muut tehokkaat olon parantajat

Shutterstock

Tuntuuko uudenvuoden juhlinta kropassa? Kokeile näitä tutkitusti tehokkaita krapulanhoitomenetelmiä.

Näillä ruoilla ja juomilla taltutat krapulan:

1. Maailman parhaaksi väitetty krapulalääke

Amerikkalaistutkijoiden mukaan parhaan krapulalääkkeen ainekset löytyvät tutusta klassikkodrinkistä: Maailman parhaimman krapulalääkkeen resepti

2. Apteekkarin krapulajuoma

New Yorkissa yli 17 vuotta omaa apteekkia pyörittänyt apteekkari Stanley George tunnetaan tehokkaasta krapulajuomastaan. Lauantaiaamuisin monet kaupunkilaiset jonottavat Georgen apteekin ulkopuolella saadakseen helpotuksen raastavaan jomotukseen. Katso täältä apteekkarin krapulajuoman resepti.

3. Limulla parempaan kuntoon

Kiinalaistutkijoiden mukaan paras krapulalääke on suomalaisillekin tuttu virvoitusjuoma. Tämä sitruunalla ja limellä maustettu hiilihapotettu virvoitusjuoma auttaa kehoa pilkkomaan alkoholia tehokkaimmin ja nopeutti näin huomattavasti paranemisprosessia. Lue: Paras krapulalääke on löytynyt: Yllättävä juoma ylitse muiden!

4. Ilmainen pihaherkku (kesällä)

Tästä herkusta ei välttämättä ole apua keskellä talvea, mutta paina vinkki mieleesi tulevaa kesää ajatellen: Ilmainen krapulan helpotus löytyy pihaltasi!

5. Jos mikään ei riitä...

Jos mikään edellämainituista poppaskonsteista ei auta ja olosi on edelleen hutera, voit kokeilla näitä kyseenalaisia krapulanpoistokeinoja – omalla vastuullasi! Sitruunat kainaloon ja menoksi: Oudoimmat vinkit krapulan hoitoon – uskallatko kokeilla?

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja