Tiesitkö, kuinka kermavaahtoa tulisi oikeasti pursottaa?

shutterstock_227038975
Shutterstock

Spray-kermavaahtoon kiireessä turvautuvan kannattaa pitää mielessä tärkeä vinkki, joka helpottaa kerman pursottamista.

Pursotettava kermavaahto ei aina tule ulos purkistaan toivotulla tavalla, sillä purkissa oleva kaasu pääsee kermavaahdon ohi. Jatkossa kermavaahtopulloa kannattaa tästä syystä pitää tietyssä, parhaaksi todetussa kulmassa pursottamisen ajan, jotta lopputulos on mahdollisimman siisti.

Amerikkalainen Rob Cockerham selvitti lapsiensa kanssa, missä kulmassa spray-kermavaahtoa kannattaa pursottaa, jotta kerma pursottuisi mahdollisimman siististi. Selvisi, että kaikkein parhaimman lopputuloksen saa aikaan, kun kermavahatoa pidetään 60 asteen kulmassa.

Katso videolta, kuinka testi eteni!

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!