Tiesitkö, kuinka kermavaahtoa tulisi oikeasti pursottaa?
Spray-kermavaahtoon kiireessä turvautuvan kannattaa pitää mielessä tärkeä vinkki, joka helpottaa kerman pursottamista.
Pursotettava kermavaahto ei aina tule ulos purkistaan toivotulla tavalla, sillä purkissa oleva kaasu pääsee kermavaahdon ohi. Jatkossa kermavaahtopulloa kannattaa tästä syystä pitää tietyssä, parhaaksi todetussa kulmassa pursottamisen ajan, jotta lopputulos on mahdollisimman siisti.
Amerikkalainen Rob Cockerham selvitti lapsiensa kanssa, missä kulmassa spray-kermavaahtoa kannattaa pursottaa, jotta kerma pursottuisi mahdollisimman siististi. Selvisi, että kaikkein parhaimman lopputuloksen saa aikaan, kun kermavahatoa pidetään 60 asteen kulmassa.
Katso videolta, kuinka testi eteni!
LUE MYÖS:
Uskomaton tapa vatkata kerma ja muut nopeat leivontaniksit – tiesitkö näitä?
Vatkaa täydellinen kermavaahto laskiaispullan väliin – näin se onnistuu
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan