Tiesitkö, kuinka kermavaahtoa tulisi oikeasti pursottaa?
![Copyright: Shutterstock. Photographer: tavizta . shutterstock_227038975](https://im.mtvuutiset.fi/image/4558364/landscape16_9/1000/562/6eaeebecfbd63969fb411f97a42020a3/kM/shutterstock-227038975.jpg)
Spray-kermavaahtoon kiireessä turvautuvan kannattaa pitää mielessä tärkeä vinkki, joka helpottaa kerman pursottamista.
Pursotettava kermavaahto ei aina tule ulos purkistaan toivotulla tavalla, sillä purkissa oleva kaasu pääsee kermavaahdon ohi. Jatkossa kermavaahtopulloa kannattaa tästä syystä pitää tietyssä, parhaaksi todetussa kulmassa pursottamisen ajan, jotta lopputulos on mahdollisimman siisti.
Amerikkalainen Rob Cockerham selvitti lapsiensa kanssa, missä kulmassa spray-kermavaahtoa kannattaa pursottaa, jotta kerma pursottuisi mahdollisimman siististi. Selvisi, että kaikkein parhaimman lopputuloksen saa aikaan, kun kermavahatoa pidetään 60 asteen kulmassa.
Katso videolta, kuinka testi eteni!
LUE MYÖS:
Uskomaton tapa vatkata kerma ja muut nopeat leivontaniksit – tiesitkö näitä?
Vatkaa täydellinen kermavaahto laskiaispullan väliin – näin se onnistuu
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka