Tiesitkö, kuinka kermavaahtoa tulisi oikeasti pursottaa?

shutterstock_227038975
Shutterstock

Spray-kermavaahtoon kiireessä turvautuvan kannattaa pitää mielessä tärkeä vinkki, joka helpottaa kerman pursottamista.

Pursotettava kermavaahto ei aina tule ulos purkistaan toivotulla tavalla, sillä purkissa oleva kaasu pääsee kermavaahdon ohi. Jatkossa kermavaahtopulloa kannattaa tästä syystä pitää tietyssä, parhaaksi todetussa kulmassa pursottamisen ajan, jotta lopputulos on mahdollisimman siisti.

Amerikkalainen Rob Cockerham selvitti lapsiensa kanssa, missä kulmassa spray-kermavaahtoa kannattaa pursottaa, jotta kerma pursottuisi mahdollisimman siististi. Selvisi, että kaikkein parhaimman lopputuloksen saa aikaan, kun kermavahatoa pidetään 60 asteen kulmassa.

Katso videolta, kuinka testi eteni!

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.