Tämä superterveellinen juoma auttaa palautumaan treenin jälkeen

palautusjuoma kurkumamaito
Juoma vauhdittaa kehon palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Shutterstock

Tämän nestemäisen tehopakkauksen ainekset ovat eksoottiset, mutta löytyvät mitä luultavimmin lähikaupan hyllyltä. Hittijuoma torjuu flunssaa, polttaa rasvaa ja auttaa kehoa myös palautumaan.

Palautusjuoman salainen ainesosa on kurkuma. Kultaiseksi maidoksikin kutsuttu hittijuoma kurkumalatte on helppo valmistaa itse.

Trendijuoma ei ole sinänsä uusi keksintö. Sen juuret ulottuvat Intiassa satojen vuosien päähän. Sillä on lääkitty perinteisesti monenlaisia vaivoja ja vahvistettu terveyttä.

Kurkumamaito

Ainekset:

2,5 dl kookos- tai mantelimaitoa
0,5 tl kuivattua kurkumaa
0,5 tl kuivattua inkivääriä
0,25 tl kardemummaa
1 tl juoksevaa hunajaa

Jos lähikauppasi valikoimat ovat hyvät, voit tietenkin korvata kuivatun inkiväärin ja kurkuman myös raastamalla tuoreita juuria juoman joukkoon.

Sekoita aineet yhteen esimerkiksi lasipurkissa: laita kansi päälle ja ravista. Lisää lasiin halutessasi jääpaloja ja nauti!

Lähde: Popsugar

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja