Tämä munakikka sinunkin tulisi osata – katso ja opi!
Osaatko tehdä uppomunan? Jos et, nyt on korkea aika opetella. Katso videolta, miten homma luonnistuu.
Uppomuna on ruokalaji, joka voi aiheuttaa monelle kotikokille harmaita hiuksia. Ei huolta, sillä pienen niksin avulla uppomuna onnistuu täydellisesti – joka ikinen kerta. Et tarvitse kuin kahvikupin ja palan kelmua.
Monelle saattaa tulla uppomunasta ensimmäisenä mieleen kiehuvan veden pyörteeseen rikottu muna, joka sieltä pois nostettaessa on kaikkea muuta kuin kaunis näky. Jos uppomunan valmistus on sen haastavuuden vuoksi jäänyt vähemmälle, tämän videon katsottuasi tähän on tulossa muutos.
Katso videolta, kuinka helposti uppomunan valmistus käy! Juuri oman makumieltymyksen mukaan kypsennetty uppomuna kruunaa niin arkisen aamupalan kuin juhlavan alkuruoankin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan