Suomalaismies toteutti ainutlaatuisen ruokamaratonin – somessa ylistetään: "Toive siitä, että keksisin itsekin joskus jotain näin nerokasta"

elokuvaruoka
Shutterstock, Twitter

Unohda irtokarkit ja pocornit! Suomalaismies loihti eväät, jotka nostavat elokuvaelämyksen aivan uudelle tasolle. 

Poimi videolta perinteisempien leffaeväiden, pekonipopcornien resepti.

Elokuvien ystävä Aki Jörgensenin idea elokuvamaratonin toteuttamisesta on kerännyt viime päivinä runsaasti huomiota Twitterissä. Pelkän elokuvan tuijottamisen sijaan mies päätti yhdistää elokuvaelämykseen myös ruoan, sillä pitäähän ihmisen myös syödä.   

– Peter Jacksonin The Lord of The Rings on erittäin hyvä 12-tuntinen elokuva, mutta kyllähän sitä katsoessa nälkä tulee. Siksi on hyvä, että elokuvassa syödään usein. Tänään katsomme ja syömme samat setit, mies kertoo Twitterissä projektistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Elokuvaa katsellut porukka pyrki siis nauttimaan samoja ruokia, joita elokuvassa nautittiin. Monelle saattaa tulla yllätyksenä, kuinka paljon ruokaa kyseisessä elokuvassa oikein syödään..

Örkkijuoma hoitui sirkkasmoothiella

Jo heti elokuvasarjan alussa päästään herkuttelemaan muffinseilla, oluella, teellä, juustolla, hillolla, leivällä, täytekakulla ja omenalla.

Varsinkin ensimmäinen elokuva on päivisten perusteella varsin ruokapainotteinen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Aivan kirjaimellisesti porukka ei jokaista elokuvassa esiteltyä annosta toteuttanut, vaan esimerkiksi porosalami sai korvata elokuvassa esitellyn kokonaisen peuran, ja örkkijuoma hoitui sirkkasmoothiella.

– Loppu lähenee: Klonkku haukkaa sormea. Salamipötkö olisi ehkä asianmukaisempi valinta, mutta maratonin ja syöpöttelyn tässä vaiheessa valitsemme leipätikut, Jörgensen päivittää tilannetta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Elokuvamaratoni ja sen ruokakohtaukset herättivät mielenkiintoa Twitter-käyttäjien keskuudessa. Moni kommentoija on kertonut ihailevansa ruokakohtauksiin annettua panosta.  

– Elämäni suunta on muuttunut. Ennen haaveilin perheestä, urasta ja loputtomasta viisaudesta. Nyt tavoitelistallani on vain tässä ketjussa kuvatun The Lord of The Rings -ruokamaratonin toteuttaminen ja toive siitä, että keksisin itsekin joskus jotain näin nerokasta, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.

Korjaus 9.10.2018 klo 7.45 & 8.20 Henkilön nimi korjattu oikeaan muotoon.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!