Suomalaiselta verkkokaupalta huikea tempaus: Myy 5000 kiloa suklaata 60 prosentin alennuksella – hyvästä syystä!
Hyviä uutisia suklaan ystäville! Verkkokauppa Matsmart myy yli 5000 kiloa Pandan suklaata huikealla alennuksella.
Suklaa on tärkeässä roolissa suomalaisperheiden joulunvietossa. Jotta valmistajat voivat olla varmoja siitä, että suklaata riittää jokaiseen joulupöytään, sitä voi toisinaan jäädä myytäväksi myös joulun jälkeen. Aivan kuten tänä vuonna.
Nyt 5000 kiloa Pandan joulusuklaata on mahdollista hankkia itselleen verkkokauppa Matsmartin kautta, josta asiakkaat voivat ostaa suklaita 60 prosentin alennuksella.
Joulukääre ei vähennä suklaanautintoa
Matsmart myy edullisesti tuotteita, jotka muutoin heitettäisiin pois esimerkiksi pakkausten vaihtumisen, lähestyvien parasta ennen -päiväysten, tai kuten tässä tapauksessa, sesonkivaihteluiden takia.
– Joulusuklaamme on aivan yhtä hyvää nyt kuin joulunakin. Erinomaisen suklaan syömättä jättäminen, vaikka enää ei ole joulusesonki, ei olisi kenenkään edun mukaista, kertoo Pandan markkinointipäällikkö Vesa Vainio.
Alennuksella myytävien joulusuklaiden parasta ennen -päiväys on vasta tulevana kesänä, joten herkut ehtii hyvin nauttia kevään mittaan.
– Vaikka suklaassa olisikin ympärillään joulukääre, ei se yhtään vähennä varsinaista suklaanautintoa! Matsmartin toimitusjohtaja Karl Andersson kertoo.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa