Spagettiniksistä nettihitti: Lisää joukkoon yllättävä ainesosa – huikea vaikutus makuun
Food & Wine -lehden spagettiniksi on saanut hurjasti huomiota sosiaalisessa mediassa.
Kaipaatko vaihtelua pastaruokiin? Vaikuttaa siltä, että moni todella kaipaa, sillä Food & Wine -lehden spagettiniksin paljastavaa videota on katsottu Facebookissa yli 10 miljoonaa kertaa.
Monella on omat niksinsä spagetin keittämiseen, mutta tuoreella videolla esitellään erityisen kekseliäs spagettiniksi, joka jättää pastan vaaleanpunaiseksi. Niksin salaisuus on keittää spagetti vedessä, johon on lisätty punaviiniä.
– Punaviinin alkoholi katoaa keitettäessä ja spagettiin jää vain aavistus makeutta, videolla vinkataan.
Katso videolta, kuinka punaviinispagetti valmistuu!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan