Söisitkö spagettia näin? Miehen omalaatuinen tapa loksauttaa leuat: "En ole varma, pitäisikö olla vaikuttunut vai kauhistunut"

spagetti pasta
Miehen omalaatuinen tapa nautiskella spagettia herättää hämmennystä. Kuvituskuva. Shutterstock

Jo miljoonia katselukertoja keränneellä videolla nähdään erään miehen omalaatuinen tapa syödä spagettia. Onko tämä nerokasta vai hullua? 

Oikeaoppinen tapa syödä spagettia on monelle itsestäänselvyys: otat haarukan ja kääräiset spagetin sen ympärille, kunnes se on suupalan kokoisessa mytyssä. Kaikki eivät kuitenkaan ilmeisesti ole rekisteröineet tätä sääntöä.

Brittilehti Mirror nostaa nyt esille viraalihitiksi nousseen videon, jossa eräällä miehellä näyttäisi olevan aivan omanlaisensa tapa spagetin nauttimiseen. Sen sijaan, että pitkät spagettisuikerot kääräistäisiin nätiksi keräksi haarukan ympärille, mies on päättänyt lähestyä asiaa käytännöllisemmällä taktiikalla:

Jo yli 8 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla mies syö spagettia haarukan ja saksien avulla. Kun hän on kauhaissut spagettia haarukkaansa, hän leikkaa sotkua aiheuttavat hännät kätevästi saksilla pois. Videolta ei käy ilmi, kuka spagettia syövä mysteerimies on.

Brittilehti Mirrorin mukaan miehen tapa on joka tapauksessa jakanut internetkansan kahtia: osa ylistää nerokasta syöntitapaa ja toiset ovat suorastaan kauhuissaan spagetin pilkomisesta.

–  En ole varma, pitäisikö olla vaikuttunut vai kauhistunut.

–  Mitä jumalan nimessä täällä oikein tapahtuu? Tämä on niin väärin, häneltä pitäisi kieltää spagetin syönti vastaisuudessa, Twitterissä muun muassa kommentoidaan.

Lähde: Mirror

***

0:42

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja