Ruoanlaittosi mullistuu nyt: Folio- ja kelmurullista löytyy hämmästyttävä yllätys

folio
MTV

Folio-, tuorekelmu- ja leivinpaperirullat on mahdollista saada pysymään pakkauksessaan siististi, kun vedät rullaa ulos repäistäksesi siitä palan. 

Tuskailetko sinäkin keittiössäsi lentelevien tuorekelmu-, folio- ja leivinpaperirullien kanssa? Ongelma on tuttu. Rulla ei tahdo pysyä pakkauksessaan, kun yrität vetää sitä ulos repäistäksesi rullasta sopivan palasen. 

Rullan paikallaan pitämiseksi on kuitenkin olemassa helppo keino. Useimpien rullien pahvipaketin päädyistä löytyy sisäänpäin painettavat käänteet, joiden tarkoituksena on pitää rulla paikoillaan. Kokeile, hämmästy ja katso havainnollistavat ohjeet videolta: 

Tuuli Lindgren, tuuli.lindgren(at)mtv.fi 

Lue myös:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.