Ravintola lupaa asiakkailleen ilmaiset hampurilaiset loppuelämäksi – yhdellä ehdolla

hampurilaiset
Shutterstock

Australialainen hampurilaisketju on pistänyt pystyyn haasteen, joka kuulostaa houkuttelevalta mutta sisältää luonnollisesti yhden jujun. 

Mr Burger -ketju lupaa ilmaiset hampurilaiset loppuelämäksi, mutta lupaukseen liittyy yksi ehto. Palkinnon saa, jos vaihtaa sukunimensä virallisesti Burgeriksi.

Idea syntyi ravintolaketjussa muutama viikko takaperin, kun ketjun johto kyllästyi negatiivissävytteiseen uutisointiin maailmalta.

– Me yrityksenä olemme sitä mieltä, että ihmiset ottavat elämän liian vakavasti, ja tämä on yksi tapa pitää hauskaa, yrityksen markkinointijohtaja Maleik Edwards kertoi Mashablelle.

Haasteeseen osallistuminen edellyttää täysikäisyyttä, minkä lisäksi haaste tekee loven hetkellisesti myös lompakkoon. Nimen vaihtaminen virallisesti maksaa nimittäin rahaa. Hampurilaisketju lupaa kuitenkin korvata nimenvaihdoskulut, mikäli jonkun rohkeus todella riittää Burger-sukunimen ottamiseen.

Haasteen palkintona on ilmaiset burgerit loppuelämäksi, mutta pieniä rajoituksia palkintoon kuitenkin sisältyy. Käytännössä hampurilaisten määrä on rajattu seitsemään kappaleeseen per viikko, joten kokonaista sukua haasteen voittaja ei voi sentään ilmaiseksi ruokkia.

Palkinnon voittaa kymmenen ensimmäistä rohkeaa, jotka vaihtavat nimensä. Palkintoa eivät voi saada henkilöt, joiden sukunimi on jo valmiiksi Burger. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja