Raparperien toinen sato kypsyy juuri nyt – näin se kannattaa hyödyntää!

Raparperi,-grilli,-hillo
Shutterstock

Raparperien toinen sato kypsyy elo–syyskuussa, ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Poimi herkullisen raparperimehun resepti!

Jos raparperista poistaa kukinnot ensimmäisen sadon jälkeen, kasvattaa se toisen sadon loppukesästä tai alkusyksystä. Toinenkin sato kannattaa hyödyntää, sillä raparperi on terveellistä ja makoisaa herkkua.

Mikäli perinteinen raparperipiirakka kyllästyttää, voi raparperista valmistaa helposti raikasta raparperimehua. Videolta näet, kuinka raparperisadosta keitetään raikasta mehua.

Katso raparperimehun resepti videolta!



Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!