Pizzauutuus oli vaikea saada myyntiin Suomeen: "Suosio ylittänyt kaikki odotukset"
Suomalaisten ruokakauppojen pakastealtaisiin on tullut myyntiin pizza, joka oli vaikea saada myyntiin, sillä sen suosio yllätti valmistajan Saksassa täysin.
Saksassa lanseerattiin tänä keväänä uutuuspizza, joka sisältää perinteisten, suolaisten täytteiden sijaan suklaata. Uutuus oli tarkoitus ottaa myyntiin laajasti Suomessa jo toukokuun alussa, mutta suklaapizzan menekki on ollut Saksassa niin hurja, että pizzoja ei ole voitu toimittaa Suomeen riittävästi.
– Tarkoituksenamme oli saada uusi suklaapizza laajasti myyntiin koko Suomessa heti toukokuun alussa. Uutuuspizzan suosio Saksassa on kuitenkin ylittänyt kaikki odotukset ja siksi meillä on ollut vaikeuksia saada riittävästi tuotteita maahan, kertoo Dr. Oetker Suomi Oy:n tuotepäällikkö Inari Marttinen.
Vaikuttaa siltä, ettei suklaapizza ole pelkästään saksalaisten suosikkijuttu, sillä makeasta pizzasta on tulossa kovaa vauhtia hitti Suomessakin: ensimmäiset kauppoihin tulleet pizzat on myyty hetkessä loppuun.
Erikoisesta täytteestä huolimatta pizza paistetaan ihan samalla tavalla kuin muutkin pakastepizzat.
***
Lähde: Dr. Oetker
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan