Pirkan siikapakkauksessa virhe – älä usko viimeiseen käyttöpäivään!

Pirkan graavisiika
Ruokakesko Oy

Sadan gramman siikafileeseen on merkitty liian pitkä säilyvyysaika, varoittaa Ruokakesko Oy.

Ruokakesko Oy ilmoittaa vetäneensä myynnistä markkinoimansa erän tuotetta Pirkka graavisuolattu siikafilee 100 g. Tuote on laadultaan moitteeton, mutta pakkaukseen on merkitty virheellisesti liian pitkä säilyvyysaika. Tuote ei säily hyvälaatuisena pakkaukseen merkittyyn viimeiseen käyttöpäivään saakka.

Takaisinveto koskee erää, jonka viimeinen käyttöpäivä -merkintä on 31.1.2015. Merkinnän olisi pitänyt olla 31.12.2014, mihin asti tuote on ollut käyttökelpoinen.

Kyseinen erä on ollut myynnissä 19.12.2014 – 7.1.2015 K-ruokakaupoissa.

Ruokakesko kertoo, että kuluttajat voivat palauttaa 31.1.2015 päiväyksellä olevan tuotteen kauppaan, josta ovat sen ostaneet tai ottaa yhteyttä Ruokakeskon kuluttajapalveluun.

Lähde: Evira

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja