Perheenäiti laihtui 40 kiloa ilman liikuntaa – syynä vahinkohypnoosi

cocacola Karen Louise
Karen Louise laihtui 40 kiloa, kun hänet hypnotisoitiin vahingossa vihaamaan virvoitusjuomia. Shutterstock /MVPhotos, Caters news

Englantilainen perheenäiti kertoo laihtuneensa hurjasti hypnoosissa tapahtuneen vahingon vuoksi.

Vuosikausia ylipainon kanssa kamppaillut kahden lapsen äiti Karen Louise kertoo laihtuneensa lähes 40 kiloa sen jälkeen, kun hypnotisoija paransi vahingossa häneltä jonkun muun ihmisen Coca-Cola -addiktion. West Yorkshiressa asuva perheenäiti osallistui ryhmähypnoterapiasessioon, jossa onnekas vahinko tapahtui.

Yli 127 kiloa painanut Louise ei onnistunut painonpudotustavoitteissaan, eivätkä kilot karisseet kuntosalillakaan. Kun perheenäidiltä sitten evättiin sappikivileikkaus ylipainon vuoksi, hän ymmärsi, että asioihin täytyy tulla muutos. Yhden hypnoterapiasession jälkeen Louise heräsi seuraavana aamuna yllättäen muuttuneena naisena.

40 kiloa lähti ilman liikuntaa

mvphotos-0311676755
Karen Louise on muuttunut nainen.

Hypnoosin jälkeen Louise on laihtunut lähes 40 kiloa ilman liikuntaa. Hän on yksinkertaisesti lopettanut roskaruoan syömisen, eikä tunne enää nälkää aterioiden välillä.

Kohtalokkaan 20 minuutin ryhmähypnoosisession aikana käsiteltiin myös muiden osallistujien addiktioita ja erään naisen riippuvuutta Coca-Colaan. Louise uskookin, että tälle naiselle kohdistetut hypnoosiviestit vaikuttivat alitajuisesti myös häneen, sillä session jälkeen perheenäiti ei ole pystynyt juomaan virvoitusjuomia. Louisen mukaan hänellä ei ollut mitään aikomusta lopettaa niiden juomista, mutta vahinkohypnoosin takia näin kävi.

–  Ammattilaisten mukaan alitajuntani on voinut napata tämän hypnoosiviestin, koska se on ollut minulle merkityksellistä. Kaivatessani aiemmin kylmää juomaa valitsin aina sokeripitoisen Coca-Colan.

Perheenäidillä onkin nykyään hankaluuksia valita juomaansa esimerkiksi ravintolassa.

– Se on todella vaikeaa, koska en juo alkoholia ja vältän juomia, jossa on paljon sokeria, kuten hedelmämehuja. En myöskään pidä vedestä.

Louisen mukaan ihmiset eivät voi uskoa, että 36-vuotias nainen on pudottanut niin paljon painoa liikkumatta ja pelkästään hypnoosin ansiota.

Lähde: Caters News, Daily Mail

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja