Pakko kokeilla! Raparperista voi tehdä helposti "karkkiremmejä"

Kuin karkkiremmejä, mutta parempia! Näin teet helposti raparperiremmit 0:23 Kuin karkkiremmejä, mutta parempia! Näin teet helposti raparperiremmit
KATSO VIDEO: Näin teet helposti raparperiremmejä kotona!

Raparperista valmistetut remmit voittavat kaupan sokeriset karkkiremmit mennen tullen! Katso videolta Satokausikalenterin vinkki raparperiremmien valmistamiseen.

Uskoisitko, että raparperista voi saada aikaiseksi karkkiakin paremman herkun todella helposti? Satokausikalenterin reseptinikkarit keksivät kokeilla, miten kotimaiset raparperit taipuisivat suosikkimakeisen muotoon – ja taipuivathan ne! Raparperiremmit valmistuvat todella vaivattomasti kotiuunissa.

– Tätä reseptiä on PAKKO kokeilla. Alkukesän kirpeästä raparperista valmistuu ihanan makeat raparperiremmit, Satokausikalenterin somessa vinkataan.

Raparperiremmien valmistaminen on mukavaa puuhaa myös esimerkiksi kesälomaa viettäville lapsille.Lopputulos todella yllättää, sillä raparperiremmit ovat kuin karkkia, mutta paljon kaupan sokerisia versioita maukkaampia. Maistoimme raparperiremmejä itsekin, ja näihin kirpsakanmakeisiin herkkupötkylöihin todella jää koukkuun.

Katso jutun yllä olevaltas videolta, miten helposti herkulliset raparperiremmit valmistetaan!

 

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran keväällä 2022. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat