Outo fakta Tobleronesta – moni käsittelee tuttua suklaata täysin väärin
Oletko aina töpännyt Tobleronen kanssa? Luultavasti.
Toblerone-suklaa on monelle suomalaiselle tuttu eritoten tuliaisherkun muodossa. Tobleronen kolmionmuotoiset palat on helppo katkaista irti, mutta joskus ne lähtevät hyvin epätasaisina palasina tai niiden katkaiseminen on jopa vaikeaa. Miksi? Koska olet yrittänyt napsaista suklaakolmiot irti täysin väärin.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Kolmioita ei ole tarkoitus katkaista repimällä niitä poispäin, vaan päinvastoin. Helpoiten ja tasaisimmin palanen lähtee irti, kun työnnät sitä toiseen palaseen päin.
Ei siis näin:
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Vaan näin:
Lähde: Metro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan