Hämmästyttävä oivallus syömäpuikoista – harva on tajunnut tämän!

syömäpuikot
Oletko aina käyttänyt syömäpuikkoja väärin? Shutterstock

Kiinalaisen ja japanilaisen take away -ruoan ystäville on nyt luvassa mielenmullistavia uutisia.

Olet varmasti tottunut syömään kertakäyttöisillä syömäpuikoilla, joiden päässä on pieni, puikot yhdistävä osa? Tapanasi saattaa olla repiä puikot irti toisistaan, ja aloittaa herkuttelu. Mutta entäpä jos oletkin toiminut aina väärin?

Puikkojen päässä oleva pieni osa ei ole siinä sen vuoksi, että se pitäisi puikot kiinni toisissaan. Syömäpuikkoja ei nimittäin ole tarkoitus repiä irti toisistaan, vaan tuo pieni osa tulisi napsaista sellaisenaan irti puikoista.

Katso, millaisen oivalluksen eräs Twitter-käyttäjä teki.

Kuka olisi uskonut, että pikkuinen puuosa voi olla oikeasti hyödyllinen? Se täytyy erottaa puikoista, jolloin se toimii alustana puikoille pöydällä. Näin sinulla on jokin paikka, jolle laskea puikot esimerkiksi juomaasi siemaillessasi. Pöytä ja puikot pysyvät puhtaana!

Lähde: Metro

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.