Ostitko tätä tuotetta Lidlistä? Sisältää terveydelle haitallista ainetta – palauta tai hävitä

1001-delight-seesaminsiementahna-tahini (1) (1)
747 Studios

Lidl vetää takaisin erän 1001 delights Seesaminsiementahna tahinia, sillä se sisältää liikaa etyleenioksidia.

Lidl on poistanut myynnistä erän 1001 delights Seesaminsiementahna tahinia tuotevirheen vuoksi. Tuote-erässä käytetyissä seesaminsiemenissä on havaittu EU:ssa sallitun rajan ylittäviä pitoisuuksia etyleenioksidia. Etyleenioksidin on todettu olevan pitkäaikaisessa käytössä haitallista terveydelle. Asiakkaita pyydetään palauttamaan tuotteet tai tuhoamaan tuote. 

Takaisinveto koskee 1001 delights Seesamin erää, jonka parasta ennen -päiväys on 03/2022.

Tuotetta on myyty 75 Lidl-myymälässä alueella, joka ulottuu eteläisimmästä Suomesta Päijät-Hämeeseen ja Kymenlaaksoon. Muualla Suomessa tuotetta ei ole myyty. 

Takaisin vedettävä tuote on:

Seesaminsiementahna tahini 120g

Parasta ennen -merkintä: 03/2022

Asiakkaat voivat tuhota tuotteen tai palauttaa ostamansa tuotteet myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään.

Aiemmin tänä vuonna kaupoista on vedetty myynnistä täytekeksejä, valmisaterioita, näkkileipiä, seesaminsiemenpusseja sekä leipätikkuja, jotka ovat saattaneet sisältää turvallisen rajan ylittäviä määriä etyleenioksidia.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja