Ostitko tämän pizzan? Lidl vetää myynnistä erän suosikkituotetta – allergiavaara!

lidl pizza
Lidl vetää myynnistä tuorepizzoja virheellisen pakkausmerkinnän vuoksi. Lidl

Lidl Suomi on poistanut myynnistä erän Chef Select 4 Formaggi Pizza -tuotteita pakkausmerkintävirheen vuoksi. Osassa tuotepakkauksista on virheellisesti ollut kinkku-mozzarellapizzan ainesosaluettelo.

Takaisinvedetty pizza on kylmähyllystä myytävä, paistettava tuorepizza. Neljän juuston pizza sisältää ainesosana kananmunaa, joka on allergeeni. Kananmunaa ei ole mainittu virheellisen pakkauksen ainesosaluettelossa. Tuote ei sovellu henkilöille, jotka ovat yliherkkiä kananmunalle. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Takaisinveto koskee tuote-erää, jonka parasta ennen -päivämäärä on 22.4.2019. Tuotetta on myyty kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä.

Tuote: Chef Select 4 Formaggi, Fresh Stone-Baked Pizza, 430 g
EAN-numero: 20165390
Parasta ennen -päivämäärä: 22.4.2019

Asiakkaat voivat halutessaan palauttaa virheelliset tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Lähde: Lidl

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.