Kukapa ei pitäisi rapeista, itse valmistetuista vohveleista kermavaahdon tai jäätelön kera aina silloin tällöin. Vohvelirauta jää kuitenkin helposti pölyyntymään kaapin perälle herkutteluhetkien välillä.
Tiesitkö, että rauta soveltuu myös moneen muuhun, kuin vohvelien valmistamiseen? Kun kokeilet näitä kahdeksaa herkkua, vohveliraudan käyttöaste nousee helposti satoja prosentteja ja huomaat kaivavasi sen viikoittain esiin.
Vohveliraudan voi nostaa vaikka brunssipöytään, jolloin jokainen seurueen jäsen voi tehdä itselleen esimerkiksi munakkaan tai paninin suosikkitäytteillään.
Vohveliraudan voi ottaa myös vaikka mökille tai töihin mukaan ja yllättää perheenjäsenet tai työkaverit paistetuilla herkuilla, vaikka liettä ei olisikaan.
Röstiperunat
Vohvelirauta tekee röstiperunoista täydellisen rapeita. Perunalisäke kypsyy masiinassa noin 10 minuuttia ja molemmat puolet paistuvat yhtä aikaa.
Kuori ja raasta raakoja, jauhoisia perunoita raasteeksi. Hienonna sipulia. Sekoita perunaraaste ja sipuli, pirskota joukkoon hieman sitruunamehua ja ripottele päälle vähän suolaa. Voitele vohvelirauta runsaalla voilla ja paista perunamassasta ohuita ja rapeita röstiperunalättyjä.

