Olitko tullut edes ajatelleeksi? Näin ruoka pitäisi oikeasti lämmittää mikrossa

Mikro ruuan lämmitys
Shutterstock

Kyllä, olet saattanut tehdä myös tämän asian keitttiössäsi väärin. Vai olitko edelläkävijä ja tiesit jo niksin?

Kun lämmität ruokaa mikrossa, laitatko ruoan tasaisesti levitettynä lautaselle? Väärin! 

Todellisuudessa annoksen keskelle kannattaakin tehdä reikä:

Tällä tekniikalla ruoka lämpenee paitsi nopeammin myös tasaisemmin. Mikään ei ole sen ikävämpää kuin lounas, joka on yhdestä reunasta tulikuuma ja toisesta kylmä.

Lähde: Mirror

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!