Nyt kalpenevat suklaapuput ja -pukit: Näitä suklaaluomuksia ei sovi maistaa

Suklaataidetta esiteltiin Lontoossa 1:44 Suklaataidetta esiteltiin Lontoossa

Lontoossa lokakuussa  järjestetyssä suklaataidenäyttelyssä esiteltiin uusintaversioita monista taidehistorian klassikoista. Makeat tulkinnat oli tehty muun muassa Pablo Picasson Itkevä Nainen, Edvard Munchin Huuto ja Leonardo da Vincin Mona Lisa.

– Hänen kasvoissaan ja silmissään on niin paljon. Jo hänen silmissään, nenässään ja tavassaan katsoa. Jos et saa niitä ikuistettua, niin se ei vain toimi. Niinpä juuri kasvot veivät luultavasti 70 prosenttia koko ajasta, kertoo Mona Lisan suklaaversion tehnyt Aneesh Popat. Videolla nähdään myös, kuinka Popat korjailee teosta näyttelyn aikana.

Muita tunnettujen teosten versioita ovat suklaasta valmistettu Michelangelon David-patsas, Hokusain Suuri Aalto, Vincent Can Goghin Tähtikirkas yö ja katutaiteilija Banksyn Ilmapallotyttö.

Taidenäyttely oli osa Lontoossa järjestettyjä The Chocolate Show -messuja. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!