Mainos

Nolo moka McDonald'silta: Twitter-tili toiminnassa yli 9 kuukautta – sitten alkoi tapahtua kummia

McDonald’s Hong Kongin Twitter-tili paljastui huijaukseksi yhdeksän kuukauden onnistuneen ”trollauksen” jälkeen.

McDonald’s Hong Kongin Twitter-tili oli niin vakuuttava, että jopa pikaruokayhtiön pääkonttorissa uskottiin sen olevan aito. Twitter-tili oli nimetty kuten muutkin McDonald’sin viralliset tilit, joten se ei herättänyt epäilyksiä. 

McDonald’s Hong Kong twiittasi yhdeksän kuukauden ajan asiallisia, yritykseen liittyviä asioita. Tililtä vastattiin jopa Hong Kongin McDonald’sin asiakaspalautteisiin. Sitten aivan yhtäkkiä tilillä alkoi tapahtua kummia.

"Pliis, tappakaa minut"

Noin viikko sitten Twitter-tilille alkoi ilmestyä synkkiä päivityksiä. Kaikki alkoi paljastua, kun McDonald’s Hong Kong vastasi McDonald’sin päätilin twiittiin. McDonald’sin Twitterissä jaettiin video naisesta, joka iloitsee juustokakun tulemisesta McDonald’s Hong Kongin valikoimiin. McDonald’s liitti päivitykseensä mukaan myös McDonald’s Hong Kongin tilin, jolta tuli yllättäen kärkäs vastaus

– Tämä ämmä sekoaa juustokakusta, samalla kuin lapset tekevät McKuolemaa. Rauhoitu.

Omituista twiittiä seurasi kuitenkin joukko täysin normaaleja McDonald’s-tyylisiä mainostwiittejä. Sitten tilillä alkoi taas tapahtua:

– Pliis, tappakaa minut, haluan kuolla, McDonald’s Hong Kong twiittasi.

– Missä poikani on. He veivät poikani!

– Kaipaan häntä niin paljon. V*tut tästä työstä. Missä on vaimoni ja missä on poikani?

Totuus valkeni pian McDonald’sille ja he onnistuivat sulkemaan Twitterissä jo yhdeksän kuukautta toimineen Hong Kongin Mäkkärin feikkitilin. Kukaan ei ole vielä saanut selville, kuka huijaritilin takana oli – ja onko hänen henkinen tilansa vakaa.

Lähde: Foodbeast

***

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja