Mainos

KFC lähetti McDonald’sille "uhkauksen" – kuulostaa etäisesti tutulta…

Pikaruokaketju Kentucky Fried Chicken eli KFC naljailee Twitterissä hampurilaisketju McDonald'sille presidentilliseen tyyliin.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin keskiviikkona julkaisema viesti Twitterissä on saanut laajan mediahuomion. Trumpin tviitissä naljailtiin Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unille, joka kertoi uudenvuoden puheessaan pitävänsä pöydällään ydinaselaukaisupainiketta. Trum vastasi takaisin "samalla mitalla" ja kertoi oman ydinasenappinsa olevan paljon isompi – ja napin myös toimivan. 

Pikaruokaketju KFC:n Britannian ja Irlannin yksikkö näyttää saaneen inspiraation maan johtajien keskinäisestä naljailusta ja päätti lähettää oman "uhkauksensa" pahimmalle kilpailijalleen, McDonald'sille. 

–   McDonald’sin johtaja Ronald antoi juuri lausunnon, että hänellä “on hampurilainen aina pöydällään”. Voisiko joku hänen isokenkäisestä, punanenäisestä tiimistään kertoa hänelle, että minullakin on aina hampurilainen pöydällä, mutta kyseessä on ateria, joka on isompi ja parempi kuin hänellä – ja minun ateriassani on kastiketta! KFC naljaili Twitterissä Trumpin tviittiä matkien. 

KFC lisäsi vielä tviittinsä perään merkinnän "#ydinasenappi".

McDonald's ei ainakaan vielä ole reagoinut KFC:n vitsikkääseen uhkailuun. Twitter-kansa odottaa malttamattomina, millainen pikaruokasota tästä vielä kehkeytyy.

***

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja