Nämä merkit paljastavat, että saatat olla koukussa pizzaan

pizza
Shutterstock

Pizza on helppo ruoka, sillä liki kaikki pitävät siitä. Mutta tunnistatko itsesi näistä merkeistä, jotka paljastavat, että pizzarakkautesi on mennyt kenties liian pitkälle?

Pizzasta pitävät kaikki. Jos tarjoilet pizzaa illanistujaisissa, mitä luultavimmin vastaanotto on hyvä ja ihmiset iloisia. Kaikki eivät kuitenkaan ole aivan niin pakkomielteisiä tätä herkkulättyä kohtaan kuin ne ihmiset, jotka todella pitävät pizzapohjaa, juustoa ja tomaattikastiketta pyhänä kolminaisuutena.

Tähän jälkimmäiseen ryhmään kuuluvat ihmiset tietävät, että pizza sopii vallan hyvin aamupalaksi ja, että se sopii myös lounaaksi ja päivälliseksi. Nämä ihmiset tietävät myös, ettei huonoa pizzaa ole olemassakaan. Itse asiassa nämä ihmiset saattavat olla koukussa pizzaan. Kuulostaako tutulta? Sinulla saattaa olla ongelma tämän täydelliseksi luokiteltavan ruoan kanssa. Etkä taatusti ole yksin.

Tunnistatko itsesi myös näistä leikkimielisistä väitteistä?

1. Olet syönyt tällä viikolla jo kuudesti pizzaa. Ja se on vasta alkua.

2. Matkustaisit pizzan vuoksi. Italia on pyhä maasi.

3. Ilahdut enemmän siitä tiedosta, että päivälliseksi on pizzaa kuin siitä, että sait ylennyksen. Ja jos työpaikkaruokalassa on lounaaksi pizzaa, kuljet koko loppupäivän hymy korvissa.

4. Suosikkipizzeriasi on puhelimesi pikavalinnoissa. He tietävät jo nimesi. Ja sen, mitä tilaat.

5. Rakastat pizzerian pizzaa, mutta voit ostaa pizzan myös kaupan pakastealtaasta. Kunhan se on pizzaa! Ja sitä paitsi pakastimessasi on aina pari pizzaa siltä varalta, että himo iskee.

6. Pizza saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi.

7. Tiedät tasan tarkkaan, miten saat eilispäivän pizzasta taas täydellistä.  Jos niksit eivät häpeäksesi olekaan hallussa, lue: Edellisen päivän pizzasta uudestaan hyvää – 8 suussasulavaa kikkaa

8. Juustoa, pepperonia, ananasta... Ei väliä! Pizza kuin pizza, sinulle kyllä kelpaa.

9. Perheesi ja ystäväsi tietävät, ettei sinulle kannata puhua, kun herkuttelet pizzalle. Kun maistat taikinapohjan, tomaatin ja juuston syntisen herkullista yhdistelmää, muiden äänet hukkuvat päässäsi soivan fanfaarin alle.

10. Et ymmärrä, miksi ihmiset jaksavat ihmetellä sitä miestä, joka söi pelkkää pizzaa 25 vuoden ajan. Itse olet tehnyt samaa jo 30 vuotta.

11. Vaikka donitsit ovat hyvä aamiaisvaihtoehto, pizza on vielä parempi. Et välttämättä jaksa edes lämmittää sitä, mutta jos lämmität, kohdassa 7 esitellyt niksit pääsevät käyttöön.

12. Aina, kun haukkaat pizzaa, sinusta tuntuu kuin se olisi ensimmäinen kerta. Pizza ei koskaan menetä otettaan sinusta. Se on kuin taikaa.

13. Osaat tehdä pizzaa kotona vaikka unissasikin.

14. Kun sinulta kysytään, mitä haluaisit päivälliseksi, vastauksesi on pizza. Aina. Miksi sitä edes pitää kysyä?

Valmista itse herkullista pizza margheritaa:

Pizza margherita 4:36

Osittainen lähde: Huffington Post

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja