Morsiamelta massiivinen päähänpisto – tilasi yön pikkutunneille 300 juustohampurilaista

juustohampurilainen
Juustohampurilaiset kruunasivat erään hääparin juhlat. Shutterstock

Pikaruokaa rakastava morsian päätti yllättää häävieraat tilaamalla juhliin satapäin juustohampurilaisia. 

Katso videolta, kuinka McDonald'sin mainoskuvat oikein syntyvät. 

Monelle hääparilla ruoat ja hääkakku ovat yksi tärkeimmistä asioista hääsuunnitelmia tehdessä. Hienostelun sijan eräs morsian päätti kuitenkin rikkoa perinteitä tilaamalla vierailleen kolmesataa McDonald’sin juustohampurilaista.

– Olemme aina rakastaneet ajatusta siitä, että häissämme tanssilattia täyttyisi juustohampurilaisilla. Lisäksi tiesimme, kuinka paljon ystävämme ja perheemme tulisivat rakastamaan sitä, joten päätimme, että miksi ei, Nancy Mowad kertoo idean synnystä.

Juustohampurilaiset kruunasivat hauskan illan

Hampurilaiset eivät suinkaan olleet juhlien ainoaa tarjottavaa, vaan morsian tilasi ne spontaanilla päätöksella yöruoaksi kuuden ruokalajin illallisen päätteeksi. Morsian ajatteli massiivisen ruokatilauksen olevan omiaan juhliin, joka sisälsi juomia ja tanssimista pitkälle yöhön. Ja he olivat täysin oikeassa.  

– Kaikki vieraamme kiljuivat ja olivat innoissaan. Se oli hieno yö ja toimi kirsikkana kakun päällä, morsian kertoo yli tuhat puntaa maksaneesta tilauksestaan. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Rakkaus pikaruokaan on asia, joka selvästi yhdistää pariskuntaa. He olivat nimittäin käyneet syömässä kyseisessä pikaruokaketjussa ennen hääseremoniansa alkua. McDonald’s kuului oleellisena osana myös pariskunnan ensimmäisiä treffejä. 

Lähteet: Metro, Dailymail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat