Mitkä ovat joulun ehdottomat hittileivonnaiset? Ruokatoimittaja paljastaa, mitä Suomi leipoo juuri nyt

Maistuisiko nutellapulla tai piparkakkuinen joulukuusi? Tässä ovat tämän joulun herkullisuudet, nappaa vinkit talteen! Maistuisiko nutellapulla tai piparkakkuinen joulukuusi? Tässä ovat tämän joulun herkullisuudet, nappaa vinkit talteen! Maistuisiko nutellapulla tai piparkakkuinen joulukuusi? Tässä ovat tämän joulun herkullisuudet, nappaa vinkit talteen! Maistuisiko nutellapulla tai piparkakkuinen joulukuusi? Tässä ovat tämän joulun herkullisuudet, nappaa vinkit talteen! Maistuisiko nutellapulla tai piparkakkuinen joulukuusi? Tässä ovat tämän joulun herkullisuudet, nappaa vinkit talteen! Maistuisiko nutellapulla tai piparkakkuinen joulukuusi? Tässä ovat tämän joulun herkullisuudet, nappaa vinkit talteen! 7:33 Maistuisiko nutellapulla tai piparkakkuinen joulukuusi? Tässä ovat tämän joulun herkullisuudet, nappaa vinkit talteen!
MTV Uutiset Live kertoi joulun hittileivonnaisista.

Joulutorttuja ja pipareita, mutta missä muodossa? MTV Uutisten Makuja.fi -sivuston ruokatoimittaja Petra Tuominen kertoo, mitkä herkut ja leivonnaiset ovat nousseet tänä jouluna ilmiöksi Suomessa.

Jos et vielä tiedä, mitä leipoa joulupöytään, nappaa videolta vinkit tämän joulun ehdottomiin hittileivonnaisiin. Joulutorttuja saa taas syödä monessa eri muodossa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat