Mainos
Mainos

"Minua oksettaa, kun puhunkin siitä” – kookosjuomasta tehtiin kuvottava löydös

Barbara Kline järkyttyi avattuaan epäilyttävältä maistuneen kookosvesipullon. Sisältä paljastui kuvottava möykky, jota Marie epäilee kuolleeksi eläimeksi.

Newyorkilainen Barbara Kline kertoo Daily Mailille oksentaneensa päiväkausia löydettyään Vita Coco’s kookosvesipullosta epämääräisen klöntin.

Kun Kline otti ensimmäisen hörpyn kookosvedestä, se maistui oudolta. Juomassa tuntui omituisia klimppejä, joista hän nielaisi vahingossa yhden. Kline kaatoi juoman välittömästi viemäriin. Kun hän leikkasi purkin kahtia, sisältä paljastui kuvottava möykky.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kline kertoo oksentaneensa heti kun tajusi nielaisseensa yhden kookosvedessä olleista klimpeistä.

– Olen varma että se on jokin eläin. Joku sanoi, että se näyttää hiireltä, joku taas sammakolta. Haluan että asiantuntijat selvittävät mikä se todella on, hän sanoo Daily Mailille.

Kline kertoo vatsansa oireilleen yli viikon tapauksen jälkeen. Hän on toimittanut näytepalan tutkittavaksi saadakseen tietää mitä pullossa oli.

– Minua oksettaa vieläkin kun puhunkin siitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vita Cocon edustaja pahoittelee tapahtunutta ja kertoo tutkivansa tapausta. Yhtiö vakuuttaa huolehtivansa elintarviketurvallisuudesta ja valvovan tuotteidensa laatua. Vita Coco muistuttaa kuitenkin että juomissa ei käytetä lisäaineita, joten satunnainen pilaantuminen on mahdollista.

Klinen julkaisemien kuvien perusteella juomassa lienee muutakin kuin tavallista hometta.

Lähteet: Daily Mail, The Sun

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja